Şehit Er Serhat Şanlı Ortaokulu

WEB https://serhatsanliortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Esentepe mahallesi Milangaz caddesi Hasandağ sokak No14 Kartal / İSTANBUL
VİZYON : Geleceğin bireyleri olan öğrencilerimizi, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde kaliteyi amaç edinen, sürekli değişen, gelişen ve yenilikçi bir kurum olarak; demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgesinde örnek ve fark edilir bir okul olmaktır.
MİSYON : Okulumuz ; tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların; bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak; onları gelişen dünyanın gereksinimlerine yanıt verebilecek bireyler olarak hayata hazırlamak; insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen, milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren kişilikli insanlar olarak yetişebilmeleri için gerekli eğitim ve öğretim ortamını oluşturmak için vardır.
BAŞARILAR : * 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında ilçemizde düzenlenen "Geleneksel Çocuk Oyunları Karma Küçükler Sek Sek" yarışmasında ikinci olduk. * 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında ilçemizde düzenlenen "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" konulu yarışmasında ilçe üçüncüsü olduk. * 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında ilçemizde düzenlenen "Kız Futsal turnuvasında" ilçe birincisi olduk. * 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında ilçemizde düzenlenen "Gelecek Biziz" konulu şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında ilçe birincisi olduk. * 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında ilçemizde düzenlenen "Çanakkale Savaşlarının 102. Yıl Dönümü" konulu şiir yarışmasında birinci olduk. * 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında ilçemizde düzenlenen "Enerji Verimliliği Öykü Yarışması"nda ilçe birincisi olduk.

Kütüphane Kitap Sayısı :2040
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler : Normal Eğitim-Öğretim Başlama ve Bitiş Ders Saati: 09:00 - 15:00 Kurs Başlama ve Bitiş Ders Saati: 15:10 - 16:40
Isınma : DOĞALGAZLI
Servis : Okulumuza ait servis aracı bulunmamaktadır.
Ulaşım : Okulumuz Kartal´dan Ahmet Şimşek Koleji önünden java minibüsleri ile, Kadıköy´den E-5 üzeri 16Y ile, Dumankaya Vizyon binalarından deniz tarafına 500m kadar mesafedeki halı saha ve Kartal Hicret Cami´nin arasında kalmaktadır.
Yerleşim Yeri : Esentepe mahallesi Milangaz caddesi Hasandağ sokak No:14 Kartal / İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 38,9 km, ilçe merkezine 2 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : - İlçemizde yakan top turnuvasında 3. olduk.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :